lördag 19 januari 2008

Gary Renard till Stockholm!

Lena berättar i en kommentar till förra inlägget att Gary Renard kommer till Stockholm till 28 maj!!

Boka in!

Återkommer så snart jag vet detaljer :)!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Känner du till URTEXT - alltså ACIMs urtext? Kolla annars här:
http://courseinmiracles.com/

Namaste,
Kajsa

Anonym sa...

Alltså - urtexten är den ursprungliga versionen av ACIM och lär vara betydligt mer lättläst.
Här är adressen till en pdf-fil:
http://courseinmiracles.com/ACIM_Urtext_of_A_Course_In_Miracles_Ready_to_Print_Book.pdf

Namaste mera,
Kajsa

Anonym sa...

Ett tredje inlägg: den långa adressen till pdf-filen verkade inte komma med men det finns att tillgå på webadressen ovan i mitt första inlägg.
K

Mr Friar sa...

:) Jodå jag känner till. Har laddat ner den till min hårddisk vid något tillfälle, så den ligger där! Har bara läst lite grann, vissa saker har varit intressanta. Håller mig annars till den vanliga versionen. Det har känts rätt för mig, men jag vet att vissa har gillat att läsa den oredigerade versionen.

Lena sa...

Hej mirakelbloggare
Vill ni veta mer om hur detkommer sig att Gary kommer till Stockholm? HA har säkert haft några fingrar med i den historien...tyvärr hinner jag inte berätta den nu, men kan återkomma.
Det återstår ännu en del detaljer i kontraktet, men det blir en kvälls-workshop i Stockholm 28 maj, lokal ännu inte bestämd. Maila till Peter på info@responsability och tala om att du är intresserad!
Mirakelhälsningar
Lena

Mr Friar sa...

Hej Lena, tack jag har mailat Peter. Jag vet redan att du har haft ett finger med i spelet ;), det avslöjades i en tidigare kommentar, men det kanske var mer i den historien :)?? Det känns riktigt bra att han kommer! och det är fint att han kommer till STockholm, för det är så lättillgängligt för många.

Anonym sa...

Jag har inte läst "Urtext" själv, det var Doreen Virtue som tipsade om den och sa att hon tyckte den var mycket mer tillgänglig som text.
K

Mr Friar sa...

Ja, jag vet att Doreen Virtue gillar den :)!! Kul att du också läst/hört det.